Vi hjälper dig

Det finns inte mycket inom snickar- och byggvärlden som vi inte kan hjälpa er med. Är du osäker på vad vi kan hjälpa dig med är du självklart alltid välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer.

img

Renovering

Vi kan hjälpa er med både små liksom stora renoveringar, och vi tar hand om hela processen. Planeringen? Den sköter vi. Dessutom är vi experter på allt som rör takarbete.

img

Bad & kök

Vill du ge ditt badrum eller ditt kök ett ansiktslyft? Det är klokt: ofta kan det öka värdet på bostaden och det krävs inte enorma summor för att få det riktigt fint. Vi hjälper dig med hela biten.

img

Snickeri

Oavsett vad du önskar kan våra erfarna snickare ordna det. Vi bistår självklart med en tidsplan som du kan följa, och vi gör dessutom allting till riktigt bra priser.

img

Målning

Ska du måla om i hemmet, eller utanpå? Det är ofta något man kan göra på egen hand – men det blir sällan riktigt, riktigt bra. Lämna över penseln till oss så fixar vi precis det du önskar, alltid med miljövänliga produkter och med ett arbete i fantastisk kvalitet.