Om oss på Muci Bygg AB

Vi är en väl etablerad snickarfirma, och vi tar oss an både de lite mindre projekten såväl som de större. Det skadar inte att fråga, hör gärna av er till oss med förfrågningar om det ni vill ha gjort så ordnar vi det. Sedan vår start har vi hunnit etablera oss väl med såväl privatkunder som andra byggföretag, och vi samarbetar med andra arbetsgrupper såsom målare, rörmokare och mycket mer.

Kvalitet

Kvalitet på våra arbeten är någonting vi värdesätter högt. Ska det snickras hemma hos er ska det gå snabbt men inte med försämrad kvalitet på vare sig arbetet eller slutresultatet. Vi på Muci Bygg AB finns till för er och tillsammans kommer vi att gå igenom vad som ska göras så att ni blir nöjda och vi vet exakt vad det är som ni vill ha.

Tjänster vi erbjuder

Muci Bygg AB utför arbeten och renoveringar både inomhus och utomhus. Exempel på arbeten vi utför inomhus är: målning, bad- och köksrenovering, ombyggnationer och renovering. Gällande våra snickeritjänster har vi ett mycket stort urval. Vi är säkra på att vi kan möta era krav, oavsett hur specifika de är. Det gäller även om det är ett mycket enkelt arbete som krävs, eller ett omfattande och avancerat projekt. Vi åtar oss mer än gärna ditt projekt, och vi ser till att det alltid blir bra. Välkommen till Muci Bygg AB!